Gør brug af en puf i din indretning

En puf er en skøn fodskammel, som du med fordel kan bruge i din indretning. Den tilføjer nemlig et helt særligt touch til din stue, dit orangeri, din udestue eller på din terrasse. En puf er fleksibel, da den også kan bruges til andet end bare som en fodskammel. 

Den er ydermere fortrinlig at sidde på, hvis du lige mangler en ekstra siddeplads. Den kan også bruges som et lille sidebord, når der er brug for det. Bruger du en puf udendørs, skal du være opmærksom på, at den skal tages ind, når det er fugtigt vejr. 

Føj atmosfære til et rum

Uanset om du bruger en puf indendørs eller udendørs, kan det ikke undgås, at den tilføjer atmosfære til rummet. Du kan få en puf i mange farver, former, materialer og størrelser, så der er noget for alle og enhver. En lille puf kan eksempelvis være rar at have på børneværelset. 

Den traditionelle puf er rund, men du kan også få en firkantet puf, hvis det passer bedre til din indretning. I og med at der er puffer i forskellige farver, kan du også finde en, der passer ind i dit farvetema.

Puffens mange udtryk

En puf kan have mange forskellige udtryk. For eksempel er den klassiske marokkanske puf fremstillet af læder. Det er et materiale, der passer til mange indretningsstile, hvor der indgår en stol eller en sofa i læder. 

Kontrasten mellem en sort sofa og en mønstret samt farverig puf er en skøn sammensætning. Har du en sofa i stof, bør du kigge nærmere på en puf i uld.