Gode råd til at indrette en indbydende og hyggelig stue

Et af de mest hyggelige rum i ens hjem er uden tvivl stuen. Når du kommer hjem efter en lang dag, kan du lægge dig på sofaen i stuen og komme helt ned i gear. Det er også i stuen, at de fleste hygger med venner og familie. 

Derfor er det vigtigt, at du har en indbydende og hyggelig stue. Er du ikke helt tilfreds med din stue, og vil du gerne lave noget om i indretningen? Eller har du lige købt et hus eller en lejlighed, og skal du nu indrette stuen? Så læs med videre her.

Belysningen er vigtig

Belysningen er rigtig vigtig, når det kommer til at indrette en hyggelig stue. Selvfølgelig skal du kunne se, hvad du laver, men det kan også være rart med noget hyggebelysning i dette rum. Det kan være en lampe med en dæmpbar pære, eller du kan hænge en lyskæde op et sted i stuen.

Tænk nøje over sofaen

Sofaen er det vigtigste møbel i en stue. Så når du skal indrette din stue, bør du tænke nøje over, hvilken sofa du skal vælge. Ikke nok med at sofaen skal være komfortabel at sidde og ligge i, skal den også passe godt ind i din stue i forhold til farve og størrelse. Du kan finde sofaer i et væld af farver. Du kan derfor få alt lige fra en beige sofa til en sort sofa, en blå sofa eller en sofa i en helt anden farve.