Køb den rette svejser for dig

Har du brug for en svejser? Har du svært ved at finde ud af, hvilken svejser du skal vælge? Så kan du eventuelt kigge nærmere på en Migatronic svejser, da det kan være, at en svejser fra dette brand er lige noget for dig. Der er et godt udvalg af svejsemaskiner fra Migatronic, så der er en god mulighed for, at du kan finde den rette for dig. 

Svejsere fra Migatronic til TIG-svejsning

Er du på udkig efter en TIG-svejser fra Migatronic? I så fald har du flere valgmuligheder. De forskellige svejsere har hver deres funktioner og specifikationer, ligesom de er i forskellige prisklasser. Her kan du se et lille udpluk af TIG-svejsere fra Migatronic:

  • Focus TIG 161 DC HP – Denne svejser er velegnet til værkstedsbrug og svejseopgaver i felten
  • Focus TIG 200 DC HP PFC – Her er der tale om en svejsemaskine, der er ideel til montage, småreparationer og værkstedsbrug
  • Focus TIG 200 AC/DC – Denne svejser er velegnet til montage og værkstedsbrug med høj intermittens og ydelse

Svejsere fra Migatronic til MIG-/MAG-svejsning

Har du brug for en MIG-/MAG-svejser fra Migatronic? Så er der igen flere at vælge mellem. Du kan blandt andet kigge nærmere på disse MIG-/MAG-svejsere fra Migatronic: 

  • Automig 273 I – Denne model er designet til svejsning og MIG-lodning af galvaniseret stål og højstyrkestål
  • Omega 400 Basic – Er en yderst fleksibel, avanceret og fuldt digital svejsemaskine
  • Omega 2 – Er den rette svejsemaskine for dig, hvis du har brug for en enkel og brugervenlig maskine designet til stålkonstruktioner og store godstykkelser

Svejsere fra Migatronic til MMA-svejsning

Skal du bruge en elektrodesvejser til svejseopgaver ude af huset? Så bør du tjekke enten Focus Stick 161 eller PI 250 ud. De er begge enkle og brugervenlige.