Frisk badeværelset op med planter

Der er ingen tvivl om, at dit badeværelse straks bliver mere indbydende og fyldt med en beroligende stemning, når du har en enkelt eller flere planter i dette rum. At købe planter til badeværelset er altså altid en god idé, da de er med til at friske rummet op.

Med planter på badeværelset kan du nyde at træde ind i dette rum hver morgen. Her finder du flere planter, der er velegnet til at blive placeret på dit badeværelse.

Svigermors skarpe tunge 

Svigermors skarpe tunge (Sansevieria Trifasciata) eller andre medlemmer af Sansevieria-familien er velegnet til at stå på et badeværelse. Du skal hverken have grønne fingre eller andet for at få denne plante til at trives. Dog er det en god idé at placere den i en vindueskarm, da den har stor glæde af direkte sollys.

Fiskebensplanten

Fiskebensplanten (Maranta Leeconeura) er endnu en plante, der vil takke dig for at få lov til at stå på dit badeværelse. Den er nemlig vild med luftfugtighed, fordi den stammer fra tropiske egne. Denne plante egner sig bedst til at stå i skyggen og tåler ikke direkte sollys. Dog skal du være opmærksom på, at planten kræver naturligt lys i de mørke måneder.

Guldpalmen

Guldpalmen (Dupsis Lutensis) egner sig godt til det store badeværelse, da den vokser sig både høj og bred. Den klarer sig også godt på et mørkt badeværelse, hvor der er mangel på lys. Denne plante bidrager med at rense luften for skadelige stoffer og sørger derfor for et godt indeklima på dit badeværelse.