Få en swimmingpool til dit drømmehjem

Gå ikke på kompromis med dine drømme om det perfekte hjem. Find en pool, der passer lige til dine og din families behov. Der findes efterhånden en masse gode og nemme muligheder for at få installeret en pool i eget hjem, og en af løsningerne tager endda højde for det skandinaviske vind og vejr.

 

Du kan omdanne dit hjem og din have til et rigtigt luksushjem ved at tilføje en swimmingpool i flot minimalistisk design med et tagdække, der rent arkitektonisk giver indtryk af, at du har tænkt over hver en detalje i dine valg. Du kan endda selv vælge, hvordan installationen skal foregå og slippe for at skulle være tovholder for et kompliceret byggeprojekt. Ved at udlicitere til professionelle entreprenører med speciale i swimmingpools, kan du  læne dig tilbage og nyde synet af din færdige pool på helt ned til to uger. 

Giv dig selv en fuldendt oplevelse med varmepumper og pooltag

Pool i haven er et valg, de fleste ikke gør uden at have tænkt grundigt over det. Når beslutningen er taget, så er det en god idé at se på de forskellige løsninger og muligheder, der er for at gøre dit liv som poolejer let og gnidningsfrit. Det kan være, at du ikke har lyst til at bruge dyrebar fritid på at holde din swimmingpool fri fra nedfaldne grene og blade samt insekter og andet. Det er forståeligt og derfor er der også designet flotte og stilfulde pooltage og overdækninger til at holde skidt væk fra dit svømmevand. 

 

Swimmingpool med flere brugere skal også holdes rene fra andet end naturen. Du kan derfor vælge at holde vandet rent fra bakteriedannelse og andet ved at at tilkøbe et automatisk saltklorinator- og doseringssystem, så dit svømmevand altid er sikkert at bade i, uden du behøver at være kemiingeniør for at holde styr på mængderne af kloren.

 

Med en varmepumpe kan du svømme i en behagelig temperatur, men hvis du også samtidigt vil holde på varmen i vandet på en naturlig måde, der ikke kræver yderligere energi, så er det klogt at kigge på løsninger som isolerende lameltag. De holder på varmen, og så sikrer de samtidigt også, at ingen falder i poolen, når børn eller dyr leger i haven, og den ikke er i brug. 

Lad eksperterne gøre arbejdet for dig

Man kan få hjælp fra professionelle hele vejen fra beslutningsprocessen til installationen er fuldendt. Det kan være en fordel at vælge sådan en løsning, hvis man gerne vil have et gnidningsfrit forløb, hvor det ikke tager unødigt tid at finde eksperter på de forskellige delområder. 

 

Hvis man ikke selv er videre handy, kan det også være rart at vide, at alt er gjort efter foreskrevne regler. Se selv på de mange muligheder og giv de professionelle fagfolk et ring, så de kan guide dig igennem til det helt rigtige valg af swimmingpool.