Årets største trends inden for indretning af badeværelser

Flot badeværelse

Du planlægger at renovere dit gamle badeværelse og har brug for inspiration til projektet. Er det korrekt antaget, er du landet på den rigtige side. Vi vil nemlig gennemgå årets største trends inden for badeværelsesindretning. Nogle af disse trends vil helt sikkert falde i din smag, mens andre vil udgøre et mindre godt match for dig. Ikke desto mindre kan du forvente at blive inspireret.

#1 Dobbeltvask

En af de allerstørste trends inden for badeværelsesindretning er dobbeltvaske. En dobbeltvask er ikke blot lettere at montere end to enkelte håndvaske. Den optager også mindre plads end to separate håndvaske. Hvis det skal være ekstra lækkert, skal du investere i Vola armatur. Vola designer nemlig nogle af de mest elegante armaturer på markedet.

Du skal overveje at indrette dit nye badeværelse med en dobbeltvask, hvis du gerne vil have mulighed for at børste tænder og gøre dig klar til dagen sammen med din udkårne og / eller dine børn. Med en dobbeltvask bliver det ikke nødvendigt at diskutere, hvis tur det er til at gøre sig klar. Dobbeltvasken gør det nemlig muligt for flere personer at gøre sig klar samtidig uden at forstyrre hinanden.

#2 Fritstående badekar

Fritstående badekar er også en trend, der er svær at komme udenom.

Hvis dit nye badeværelse ikke kun skal fungere som et funktionelt badeværelse, men også som din egen lille spaafdeling, er det oplagt at investere i et fritstående badekar. Så kan du nyde mange afslappende skumbade, når du har brug for at koble af og forkæle dig selv. Et fritstående badekar giver samtidig badeværelset et mere let og eksklusivt udtryk.

#3 Spejl med lys

For at fuldende din badeværelsesindretning skal du selvfølgelig bruge et spejl, der passer til badeværelset i både stil og størrelse.

En af de største trends inden for badeværelsesspejle er spejle med lys. Disse spejle skaber ikke kun en dekorativ effekt og bidrager til den hyggelige atmosfære, men er også praktiske, når der skal lægges makeup og sættes hår.

#4 Elektrisk håndklædetørrer

Den fjerde og sidste trend, vi vil komme ind på i dag, er de elektriske håndklædetørrere. Disse er faldet lidt i popularitet, i takt med at elpriserne er steget, men efterspørgslen er fortsat høj.

Sætter du også pris på at tørre både hænder og krop i tørre og lune håndklæder, skal du ikke tøve med at købe en elektrisk håndklædetørrer.