Politiken ting jeg gjorde

Ting jeg gjorde – Politiken

Politiken: Forsiden

Få et nyhedsoverblik på forsiden af politiken.dk, som både giver dig de seneste nyheder og dybdegående fortællinger.

Underholdning – Politiken

Politiken: Forsiden

Ting jeg gjorde 14/2 · Ting jeg gjorde 13/2 · Ting jeg gjorde 12/2 ; Dagens tegning: Trosbekendelse · Himmelvendt · Dagens tegning: Vikarordning ; Vox – 29/09/22 · Vox …

Få et nyhedsoverblik på forsiden af politiken.dk, som både giver dig de seneste nyheder og dybdegående fortællinger.

Forsiden – Politiken

Politiken: Forsiden

Ting jeg gjorde 14/2 · Ting jeg gjorde 13/2 · Ting jeg gjorde 12/2 ; Dagens tegning: Løkkes værktøjskasse · Dagens tegning: Overskudsagtigt · Dagens tegning: Stress- …

Få et nyhedsoverblik på forsiden af politiken.dk, som både giver dig de seneste nyheder og dybdegående fortællinger.

Artikelarkiv – Arkiv – politiken.dk

Arkiv – politiken.dk

for 15 timer siden — Ting jeg gjorde 15/2. Om Politiken. Organet for den højeste oplysning siden 1884 … Politikens vision · Politikens journalistik og etik.

Ting Jeg Gjorde – Indbundet – Humor & Årbøger H… – DBA

30. jan. 2023 — Maren Uthaug vandt i 2013 Politikens tegneseriekonkurrence med striben “Ting jeg gjorde”, og siden har den anmelderroste og prisvindende …

Politiken-dommer: ensartet, lidt kedeligt …alligevel opløftende

Politiken-dommer: ensartet, lidt kedeligt …alligevel opløftende – Nummer 9Nummer 9

1. mar. 2013 — Fra din ende af bordet, hvilke kvaliteter karakteriserer vinderen Maren Uthaugs ‘Ting, jeg gjorde?’ – Maren Uthaugs bidrag var det mest …

Før jeg siger farvel: Samtaler med modstandsmanden Jørgen Kieler

Før jeg siger farvel: Samtaler med modstandsmanden Jørgen Kieler – Tom Hermansen, Jørgen Kieler – Google Bøger

Modstandsmanden Jørgen Kieler bliver arresteret og deporteret til Tyskland af Gestapo i 1944 efter en fejlslagen sabotageaktion. Efter korte stop i Frøslevlejren og kz-lejren Neuengamme når han en brutal endestation: kz-lejren Porta Westfalica. I modsætning til mange af de andre fanger overlever Jørgen Kieler lejropholdet – men kun med nød og næppe. Da Kieler kommer hjem til Danmark efter Befrielsen, bliver han mødt med tavshed. Man ville helst glemme, hvad der var sket. Men den går ikke, hvis man spørger Kieler – for man skal blive ved med at huske, hvad der nøjagtigt skete både i de mørke år under krigen og bagefter. I “Før jeg siger farvel” gør Kieler en sidste status over de omkostninger, som krigen, modstandskampen og opholdet i kz-lejren har haft for ham som person og for Danmark, og han siger sin utvetydige mening om besættelsen, værnemagerne, samarbejdspolitikken og danskernes hang til at stikke hovedet i busken. Men han fortæller også om et stærkt broderskab, kærligheden og følelsen af at gøre det rigtige, dengang det brændte på for Danmark i 1940.

Rigsdagstidende – Side 1153 – Resultat for Google Books

Rigsdagstidende – Denmark. Rigsdagen – Google Bøger

Keywords: politiken ting jeg gjorde