Ikea plissegardin

Køb dekorative plissegardiner med og uden mørklægning

Køb dekorative plissegardiner med og uden mørklægning – IKEA

Hos IKEA har vi et bredt udvalg af stilfulde rullegardiner og plissegardiner, der passer til hele hjemmet. Du kan vælge mellem rullegardiner med mørklægning …

Plissegardiner fra IKEA er idelle til de fleste rum, da plissegardinet nemt kan indstilles. Med sin isolerende effekt skærmer plissegardinet for solens lys.

Find rullegardiner og plissegardiner til hjemmet – IKEA

Find rullegardiner og plissegardiner til hjemmet – IKEA

Hos IKEA har vi et stort udvalg af rullegardiner og plissegardiner i forskellige farver med og uden mørklægning. De passer til alle rum og er nemme at montere.

SCHOTTIS Plissegardin, hvid, 90×190 cm – IKEA

SCHOTTIS Plissegardin, hvid – IKEA

SCHOTTIS Plissegardin, hvid. En perfekt løsning, når du vil skærme mod nysgerrige blikke eller reducere generende genskin på tv- og computerskærme. Lyset udefra skinner stadigvæk igennem og giver en hyggelig stemning i rummet.

HOPPVALS Plissegardin, hvid, 80×155 cm – IKEA

HOPPVALS Plissegardin, hvid, 80×155 cm. Dette energibesparende rullegardin er inspireret af bier. Vaffelmønstret indvendigt danner et isolerende lag, der reducerer din varmeregning.

HOPPVALS Plissegardin, hvid, 90×210 cm – IKEA

HOPPVALS Plissegardin, hvid, 90×210 cm. Kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne, fordi luften i bikubestrukturen skaber et isolerende lag. Snoren er skjult indvendig i rullegardinet, så det er sikkert, hvis du har børn i hjemmet.

HOPPVALS Plissegardin, grå, 110×155 cm – IKEA

HOPPVALS Plissegardin, grå, 110×155 cm. Kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne, fordi luften i bikubestrukturen skaber et isolerende lag. Snoren er skjult indvendig i rullegardinet, så det er sikkert, hvis du har børn i hjemmet.

SCHOTTIS Plissegardin, mørklægning, mørkegrå, … – IKEA

SCHOTTIS Plissegardin, mørklægning, mørkegrå, 100×190 cm – IKEA

SCHOTTIS Plissegardin, mørklægning, mørkegrå, 100×190 cm. Med mørklægningsrullegardiner bli’r din søvn ikke forstyrret af månen eller gadelamper – og du bli’r ikke vækket af solen, når du vil sove længe.

PRAKTLYSING Plissegardin, smart trådløst/batteridrevet …

PRAKTLYSING Plissegardin, smart trådløst/batteridrevet hvid, 60×195 cm – IKEA

PRAKTLYSING Plissegardin, smart trådløst/batteridrevet hvid, 60×195 cm PRAKTLYSING plisségardin filtrerer lyset og danner et isolerende lag mod træk fra vinduer eller solens varme. Brug det med fjernbetjening eller sammen med TRÅDFRI gateway og IKEA Home smart app.

HOPPVALS Plissegardin, grå, 90×210 cm – IKEA

HOPPVALS Plissegardin, grå, 90×210 cm. Kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne, fordi luften i bikubestrukturen skaber et isolerende lag. Snoren er skjult indvendig i rullegardinet, så det er sikkert, hvis du har børn i hjemmet.

Keywords: ikea plissegardin, plisségardiner ikea, plissegardiner up and down ikea, up and down gardiner ikea, plisségardiner up and down ikea