Ikea nytår

Inspiration til nytår og din festlige nytårsfest 2022 – IKEA

Skal du holde nytår, men mangler lidt inspiration til at gøre aftenen lidt mere fortryllende? Vi har samlet lidt idéer til din nytårsaften. Vi ses i 2023.

Hold nytårsaften med stil – IKEA

Hold din nytårsfest med stil – IKEA

Du kan fejre nytår på mange måder. Selvom du er alene, kan du sagtens pynte dit hjem op til fest. Forkæl dig selv med dekorationer, et festmåltid og en …

Du kan fejre nytår på mange måder. Selvom du er alene, kan du sagtens pynte dit hjem op til fest. Forkæl dig selv med dekorationer, et festmåltid og en aften, der er præcis, som du ønsker den. Få smarte tips til alle aftenens detaljer – glitrende, boblende og smukke.

Se hvad der sker lige nu i IKEA – IKEA

Gå ikke glip af aktuelle kampagner og sæsonrelaterede temaer og produkter. Følg med i, hvad der sker i IKEA her og glæd dig til dit næste besøg i varehuset.

IKEA varehuse og IKEA Planning Studio – oversigtsside

IKEA varehuse og IKEA Planning Studio – oversigtsside – IKEA

Adresser og åbningstider. Find dit lokale IKEA varehus. I vores varehuse finder du et stort sortiment og kan tage det meste med hjem samme dag.

Find adresse og åbningstider for vores varehuse og Planning Studio. Du kan også se lukkedage og datoer med udvidede åbningstider. Du kan desuden besøge dit lokale varehus online og se hvad, der er nyt.

IKEA Taastrup – Møbler & meget mere til lave priser

IKEA Taastrup – Møbler & meget mere til lave priser – IKEA

Ny lavere pris betyder, at prisen inden for de sidste 3 måneder er sat ned i forhold til tidligere normalpris. Det sker i dit IKEA varehus.

Se det store udvalg af møbler til lave priser. Perfekt til små opgraderinger samt renovering af badeværelset og køkkenrenovering. Klik her, og besøg os i dag.

IKEA Aarhus – Lokalt varehus fyldt med gode møbler

IKEA Aarhus – Lokalt varehus fyldt med gode møbler – IKEA

Leder du efter nye møbler, et nyt køkken eller lamper i flot design? Så besøg IKEA Aarhus, hvor vi altid har lave priser. Vi glæder os til at se dig.

Leder du efter nye møbler, et nyt køkken eller lamper i flot design? Så besøg IKEA Aarhus, hvor vi altid har lave priser. Vi glæder os til at se dig. Klik her.

IKEA Gentofte – Møbler til alle rum i høj kvalitet

IKEA Gentofte – Møbler til alle rum i høj kvalitet – IKEA

Ny lavere pris betyder, at prisen inden for de sidste 3 måneder er sat ned i forhold til tidligere normalpris. Det sker i dit IKEA varehus.

Gå på opdagelse i de mange udstillinger fyldt med kvalitetsmøbler og -tilbehør. Skal vi hjælpe med renovering af badeværelse eller køkkenrenovering? Klik her.

IKEA: Møbler, boligtilbehør og inspiration til hjemmet

Møbler, boligtilbehør og inspiration til hjemmet – IKEA

IKEA har alt til dit hjem – til lave priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde inspiration til dit nye køkken, opdage smarte løsninger …

IKEA har alt til dit hjem – til lave priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde inspiration til dit nye køkken, opdage smarte løsninger til dit hjem eller udforske nye produkter.

9 idéer på Nytår inspiration | IKEA – Pinterest

IKEA – 1, 2, 3… Godt nytår. Vi håber alle kommer …

Facebook

1, 2, 3… Godt nytår. Vi håber alle kommer godt ind i det nye år. På gensyn i 2015. Husk vi holder lukket i dag den 31/12 og i morgen nytårsdag.

Keywords: ikea nytår