Fugebånd jem og fix

Fugebagstop – 15 mm – 5,5 meter lang – Jem & Fix

Fugebagstop – 15 mm – 5,5 meter lang | jem & fix

Den rigtige vedligeholdelse af dit vindue sikrer, dine vinduer virker optimalt og holder i mange år. Se videoen og følg guiden om hvordan det fixes.

Fugebagstop anvendes inden der fuges. Denne har en diameter på 15 mm, og der er 5,5 meter i alt. Køb den her hos jem & fix.

Fugebagstop – 25 mm – 5,5 meter lang – Jem & Fix

Fugebagstop – 25 mm – 5,5 meter lang | jem & fix

Hold varmen og spar på elregningen med tætningslister til døre og vinduer. Se udvalget af tætningslister i din lokale jem & fix eller online.

Fugebagstop anvendes inden der fuges. Denne har en diameter på 25 mm, og der er 5,5 meter i alt. Køb den her hos jem & fix.

Fugebagstop – 20 mm – 5,5 meter lang – Jem & Fix

Fugebagstop – 20 mm – 5,5 meter lang | jem & fix

… 4 fugeplader, som bruges til at skubbe fugemasse på plads. Velegnet til reparationer af fuger. Med i alt 16 profiler. Køb dette fugesæt hos jem & fix.

Fugebagstop anvendes inden der fuges. Denne har en diameter på 20 mm, og der er 5,5 meter i alt. Køb den her hos jem & fix.

Isoleringsstrimmel 22 x 50 mm – 10 meter – Jem & Fix

Isoleringsstrimmel 22 x 50 mm – 10 meter | jem & fix

Så husk at kigge forbi din lokale jem & fix-butik først, så du kan få købt materialer, værktøj, udstyr og ikke mindst spartel- & fugemasse til dit arbejde.

Isoleringsstrimmel til fuger omkring vinduer og døre. Lyd-, brand- og varmeisolerende. Måler 22 x 50 mm, og der er 10 meter på en rulle. Køb isolering hos jem & fix

Udskift dine gamle vinduer – se her hvordan – Jem & Fix

Udskift dine gamle vinduer – se her hvordan | jem & fix

Fugepinde bruges til at trykke og glitte fugerne for at gøre dem mere jævne og glatte. Køb sættet her hos jem & fix.

Den rigtige vedligeholdelse af dit vindue sikrer, dine vinduer virker optimalt og holder i mange år. Se videoen og følg guiden om hvordan det fixes.

Tætningslister til døre og vinduer – lavpris – Jem & Fix

Tætningslister til døre og vinduer – lavpris | jem & fix

Fugeskum har mange fordele: det er nemt at arbejde med, og kan bruges til mange typer opgaver. Køb online i jem & fix.

Hold varmen og spar på elregningen med tætningslister til døre og vinduer. Se udvalget af tætningslister i din lokale jem & fix eller online

Fugemestersæt med 4 fugeplader | Køb hos jem & fix

Fugemestersæt med 4 fugeplader, som bruges til at skubbe fugemasse på plads. Velegnet til reparationer af fuger. Med i alt 16 profiler. Køb dette fugesæt hos jem & fix.

Fuge- & spartelmasse – altid lave priser | jem & fix

Find alt inden for fuge- og spartelmasse, som er nødvendige produkter til malearbejdet og istandsættelse. Se udvalget og køb online.

Fugepindesæt 4 dele – Jem & Fix

Fugepindesæt 4 dele | jem & fix

Sæt med 4 stk. fugepinde i størrelserne 6, 8, 10 og 15 mm. Fugepinde bruges til at trykke og glitte fugerne for at gøre dem mere jævne og glatte. Køb sættet her hos jem & fix.

Fugeskum til lave priser – se udvalget i jem & fix

Fugeskum har mange fordele: det er nemt at arbejde med, og kan bruges til mange typer opgaver. Køb online i jem & fix

Keywords: fugebånd jem og fix, ekspanderende fugebånd jem og fix, bagstop jem og fix, fugebånd sort jem og fix, fæhår jem og fix